Bravo X Valentijn

Arriva

Kunnen we groots uitpakken voor Valentijnsdag?

Dat kunnen we zeker! Heel Brabant, alleenmaarliefde, nóg meer dan normaal. Want iedereen verdient tenslotte liefde, al helemaal op deze dag. Hoe we deze liefde verspreiden? Heel simpel. Met bussen.

In samenwerking met Arriva plaatsten we een oproepje op het scherm in de bus. Stuur je boodschap in en laat jouw Valentijn van je horen. Je oma laten weten hoe erg je haar waardeert? Je crush eindelijk vertellen wat je zo leuk aan hem vindt? Of juist je liefde-van-je-leven vertellen hoe veel je van hem of haar houdt? Het kan allemaal.

Het was een succes! De inzendingen bleven maar binnen komen, het kantoor overstroomd met liefde. We kozen de beste 100 uit en lieten deze allemaal zien op het scherm tijdens Valentijnsdag en de week erna. Onze drie favorieten kregen een speciale Valentine treatment. Een waardering voor papski, de buschauffeur, een liefdesverklaring tussen twee oude tortelduifjes en een huwelijksaanzoek van mama naar papa. Alle drie groot afgebeeld op de bussen en met cameraploeg om de reacties vast te leggen.

Liefde is mooi. <3 #smelting

Bazen van deze case

Anne van den Broek

Kletsbaas!

Elias Huwaë

Creatief de Baas!

Mitch van Veldhoven

Eindbaas!