+één

Gemeente Breda

Corona. We blijven er maar mee bezig. Het had en heeft impact op onze levens. Van veel thuis, tot angst voor het virus of eenzaamheid. De gevolgen zijn groot, weten we. Gemeente Breda vroeg ons om aandacht te vragen voor eenzaamheid. Want de maatregelen versoepelen misschien, maar dat betekent niet dat opeens de gevoelens van eenzaamheid verdwijnen, die juist in deze pandemie minder taboe werden.

Of we daar een campagne op konden ontwikkelen. Bewustwording en handelingsperspectief geven. Eitje. We dachten precies iets zoals niets anders. +één.

DOE, BEN, VRAAG, NEEM +ÉÉN

Soms kun je je wel eens eenzaam voelen. Voor de één is dat gevoel erger dan voor de ander. Maar weet dat je er altijd iets aan kan doen. Want hier in Breda doen, zijn, geven én nemen we +één.

+één? Dat is een beetje meer aandacht, voor jezelf of voor een ander. Af en toe een welgemeend ‘hoe gaat het?’ voor die buurvrouw of die man die je altijd op straat ziet, een keer samen boodschappen doen of er op uit. In onze mooie stad, met mensen en mooie plekken in overvloed, helpen we elkaar.

Dat is voor ons +één.

Bazen van deze case

Anne van den Broek

Kletsbaas!

Esmee Boesveld

Zooi de Baas!

Mitch van Veldhoven

Eindbaas!

Sander Oostland

Viesueel de Baas!