heb ik hiv?

Man tot Man

Een campagne die inclusief is en iedereen van de doelgroep aanspreekt, is dat een droom?

Luister, de meeste dromen zijn bedrog – maar dit niet!
Want als we gewoon de doelgroep uitnodigen voor een co-creatieve sessie én met elkaar aan de slag gaan dan komen we ‘r wel.

Mitch sprong erin en bestelde een paar milkshakes (brings my boys to the yard) en hield co-creatieve sessies met de klankbordgroep vol met jongens uit de doelgroep. Jongens die op jongens vallen, jongens die op meisjes vallen maar toch af en toe willen snoepen van twee walletjes (of balletjes), jongens die seks hebben met mannen maar zichzelf niet identificeren met ‘homo’ én jongens die meisjes zijn die van jongens houden. Samen ontwikkelden ze de basis voor een campagne voor Soa Aids om ervoor te zorgen dat HIV-infecties in Nederland worden tegengaan.

 

Daarna ging een team van professionals (jongens die op jongens vallen die ook op jongens vallen) aan de slag met de ontwikkeling van deze campagne. Concepting, Copywriting, fotografie, videoproductie, online strategieën – alles passeerde de revue.

Resultaat? 3 prachtige video’s die zorgen voor bewustwording, want als je onveilige seks hebt gehad en je nu niet goed voelt heb je misschien HIV.

Drie werf hoera: HIV, HIV, HOERA!
Mitch was onderdeel van het creatieve team dat bestond uit Boris Schreurs, Davide Cocchiara, Danillo Tesi & Arjan van Bijnen. De video werd geproduceerd door Sounds Like Film. 

 

Bazen van deze case

Mitch van Veldhoven

Eindbaas!

Jouw doelgroep laten meemaken?

Dan maak je mee!
Bel ons en het is zo (dat is relatief) geregeld.