Kapot / onge[loof]lijk

Adb Zeeland

Jeetjemineetje. Wist je dat er dus nog enorm veel wordt gediscrimineerd? Nee, wij ook niet, we leven in een heel erg liefdevolle bubbel. Maar wat doe je dan, als je het gevoel hebt dat je wordt gediscrimineerd? Dan voel je je kut, snappen we. Waar de meeste mensen niet aan denken? Het melden, want als woorden je kapot maken, meld je het dan?

 

We bedachten twee campagnes, om te kijken welke het beste resultaat zou boeken. Een beetje zoals Joris & De draak. Wie zou winnen? Joris of de draak? (Het antwoord laat nog even op zich wachten).

 

De twee campagnes die we bedachten? Kapot & Onge[loof]lijk. ”Want als woorden je kapot maken, meld je het dan ook?” bedachten we omdat je alles meld. Diefstal, aanrijding. Je meld het. Maar doe je dat ook als woorden je kapot maken? We maakten het samen met Evy (van Evyfotografeert) visueel.

De andere campagne: ”onge[loof]lijk dat we hier nog aandacht voor moeten vragen” gaat over hoe idioot het eigenlijk is dat er nog gediscrimineerd wordt. Dat is zo 1995 namelijk. We vinden het gek dat we hier nog aandacht voor moeten vragen.

 

Welke campagne gaat volgens jou winnen? Laat je horen via hoitjes@goedzooi.com

Bazen van deze case

Mitch van Veldhoven

Eindbaas!

Sander Hoogvliet

Toekomst de Baas!

Esmee Boesveld

Zooi de Baas!

Sander Oostland

Rebel de Baas!