VINKLEUK!

OLV Breda

Een informatieavond, maar dan GoedzooixPageking stijl.

Het Onze Lieve Vrouwelyceum vroeg ons een concept te bedenken voor hun online informatieavond (want Miss Rona) bedoelt voor alle groep achters, om erachter te komen of het OLV bij ze past. Want je middelbare school kiezen in het midden van een pandemie? Dat klinkt waarder dan een hele dag overleven in de wildernis, zoals Freek Vonk.

We bedachten VINKLEUK! een website die de leerlingen alvast een voor- en nadelen lijstje laat maken, met alle informatie die je nodig hebt om te weten of je wel of niet wil kiezen voor het OLV. Daarna ging Pageking aan de slag met hun codemagie én, tada, zie hier het resultaat.

Dacht je dat het feestje daarna voorbij was? Absoluut niet, want we hadden zo’n lekkere klik met het OLV dat ze ons ook vroegen de digitale open dag vorm te geven. Yes, check, did it. We maakten een bijzondere online 3d-omgeving waarin aanstaande leerlingen alles, maar dan ook echt alles over het OLV konden vinden. Van een inkijkje, tot babbeltjes van het goede Volk van het OLV tot presentaties én filmpjes. Alles.

 

Resultaat? Vonkleuk.

 

 

Bazen van deze case

Mitch van Veldhoven

Eindbaas!

Esmee Boesveld

Zooi de Baas!

Sander Oostland

Viesueel de Baas!